Sekite mus:

Ką jūs ieškote?

Pasirinkite Valiutą
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
PASIRINKITE KALBĄ
  • lt
  • Lietuvių
  • Prancūzų
  • Rusų
  • Vokiečių
  • Ispanų

Kameros Jutiklis Belaidžio Signalo Infraraudonųjų spindulių Nuskaitymo Nešiojamų Rašiklio Formos Home Office Kelionės stop kamera

0 - 0 Atsiliepimai
Prekės kodas: s110397
Sandėlyje Prieinama

Įprasta kaina €99.77 €34.92


Prekės Informacija

Pasekėjų

Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, kad jūs įspūdingas ,prašome spausti sekti ir tapo mūsų pasekėjų ,ten bus kai counpons arba diskonto ypač mūsų pasekėjų, kai jums, kad vėl mūsų parduotuvėje.

Labai ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų daiktų ir linkime jums malonaus pirkimo.Jei turite klausimų apie mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes visada čia, su jumis.

Kameros Jutiklis Belaidžio Signalo Infraraudonųjų spindulių Nuskaitymo Nešiojamų Rašiklio Formos Home Office Kelionės

Savybės: 1. Subverting tradicinis dizainas, lustas naudojamas savybes stipriu anti‑trukdžių gebėjimas, platus aptikimo dažnis nuotolio, didelio jautrumo ir mažo dydžio, ilgas laukimo laikas, ir baudos kūrinys.Dydis kaip rafinuotas kaip rašiklis, lengva nešiotis.

2. Nustatymo režimų, įskaitant lazeriniai aptikimo, vibracijos (silent) aptikimo, garso aptikimo, LED signalų ekrano nustatymo ir galvos aptikimo.Jūs galite pamatyti visas nuotraukas per pagrindinio bloko lango.Jis gali nuskaityti belaidžiu ryšiu, ir dažnių aptikimo diapazonas yra 1MHZ‑6.5 GHZ.

3. Su automatinio aptikimo funkciją, kai aplinka yra slapto pasiklausymo įranga, jūs galite atlikti pagrindinis prietaisas, su jumis; pagrindinis prietaisas, automatiškai siunčia signalą nurodyti pavojų.Be to, ji taip pat turi ir signalo stiprumo juostelės, todėl jūs galite greitai surasti signalo šaltinį.

4. Jis gali tiksliai nustatyti telefoninių pokalbių pasiklausymas, telefonas, telefoninių pokalbių pasiklausymas, susitikę telefoninių pokalbių pasiklausymas, vieta tracker, automobilių telefoninių pokalbių pasiklausymas, laidas fotoaparato, elektros spinduliuotės šaltinių ir pan.Ji gali veiksmingai užkirsti slapto pasiklausymo, slaptos, fotografavimo, sukčiavimo, ir padėti apsaugoti asmens privatumą, duomenų ir informacijos konfidencialumą.

5. Daugiau baltos šviesos, tuo didesnis jautrumas.Reguliuoti jautrumą mygtuką, norėdami padidinti arba sumažinti aptikimo diapazonas.Jei norite rasti pozicija locator, prašome mažesnis jautrumas iki vieno lygio į siauras aptikimo diapazonas žingsnis po žingsnio.

6. Transporto GPS vietos nustatymo.Įvairių adresai atsiranda begalinis srautas, ir paprasti žmonės negali atpažinti.Detektorių bus signalas, kaip ilgai, kaip ji gauna signalą iš lokatorius, kurie gali greitai užrakinti pozicija lokatorius.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Fotoaparato Jutiklis

Medžiaga: PC

Naudojimas: Tinka verslo, viešbučių, saugumo darbuotojai ir t.t.

Jautrumas: 5 Lygiai reguliuojamas

Gavimo Dažnis: 1MHz - 6.5 GHz

Antenos stiprinimo: -56dB

Signalo Aptikimo Diapazonas: Apytiksliai. 5cm/2.0 - vid. 15m/49.2 ft

Optinis Objektyvas: Specialus filtras

Lazerio Aptikimo Diapazonas: Apytiksliai. 10cm/3.9 - vid. 15m/49.2 ft

Baterija: 3.7 V ličio 300mAh baterija (built-in) baterija)

Paketų Sąrašo:

1 x vaizdo Kameros Jutiklis

1 x Aprašymas

1 x USB Kabelis

1 x Objektyvo

1 x Pakabinti Virvę

Kaip naudoti: 1. Paspauskite įjungimo jungiklis 3 iki 5 sekundžių, girdėti krintančio garso, atleiskite pirštą, WIFI, lemputė, posūkis į numatytąjį nustatymą wireless camera režimu. 2. Judėti į kairę ir dešinę, jei balta lemputė yra garsas eilutę, nurodant, kad yra šaltinio išmetamų teršalų.Daugiau baltos šviesos indikatorius šviečia, tuo signalas stipresnis. 3. Trumpą spaudos jautrumo reguliavimo mygtuką, tuo labiau, kad balta šviesa , didesnis jautrumas.Galite išplėsti iešką asortimentą. 4. Periodiškai reguliuoti jautrumą klavišus, sumažinti baltos šviesos, sumažinti jautrumą, sumažinti aptikimo diapazonas, ir galiausiai rasti emisijos šaltinis. 5. Taip pat gali būti įdėta į Tipo C rankų įrangą naudoti, tylus aptikimo.

Apie Darbo Užmokestį

Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Klientų Atsiliepimai

Produkto specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija, kn(kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA