Sekite mus:

Ką jūs ieškote?

Pasirinkite Valiutą
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
PASIRINKITE KALBĄ
  • lt
  • Lietuvių
  • Prancūzų
  • Rusų
  • Vokiečių
  • Ispanų
Naujas

Quectel EB21-AUT EC21AUTFB-512-STD MINI PCIE 4G LTE FDD-LTE/TDD-LTD Cat1 B1/B3/B5/B7/B28 100% Nauji ir Originalūs EC21AUTFB

0 - 0 Atsiliepimai
Prekės kodas: s117351
Sandėlyje Prieinama

Įprasta kaina €43.47

Žymos: adapteris rm502q gl quectel 5g, quectel ec20 kaina, filtrai lte 5g, quectel bg96 gps, žiūrėti 4g lte tws, quectel ep06 atrakinta, karbiuratorių eb12, b28 ratų, 4g lte kubas, quectel 4g antena.

Prekės Informacija

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę---BIG ' K GPS/GSM MODULIO PROFESINĖ CO,.LTD

EB21 Mini PCIe Quectel EB21 Mini PCIe-serija LTE kategorija 1 modulis priimdama standartą PCI Express® Mini Kortelės formos faktorius (Mini PCIe).Ypač optimizuotas M2M ir Di programas, ji funkcijų, ekonomiškos, nedidelės galios LTE ryšiu, ir suteikia M2M-optimizuotas greitis 10Mbps download ir 5Mbps uplink.Tai, kad jis idealiai tinka daug Di programų, kurios nėra priklausomos nuo didelės spartos ryšį, bet vis dar reikalauja, ilgaamžiškumas ir patikimumas LTE tinkluose.

Apžvalga

Quectel EB21 Mini PCIe-serija LTE kategorija 1 modulis priimdama standartą PCI Express®Mini Kortelės formos faktorius (Mini PCIe).Ypač optimizuotas M2M ir Di programas, ji funkcijų, ekonomiškos, nedidelės galios LTE ryšiu, ir suteikia M2M-optimizuotas greitis 10Mbps download ir 5Mbps uplink.Tai, kad jis idealiai tinka daug Di programų, kurios nėra priklausomos nuo didelės spartos ryšį, bet vis dar reikalauja, ilgaamžiškumas ir patikimumas LTE tinkluose.

EB21 Mini PCIe yra 9 variantai: EB21-E Mini PCIe, EB21-ES Mini PCIe, EB21-EB Mini PCIe, EB21-Mini PCIe, EB21-V Mini PCIe, EB21-AS Mini PCIe, EB21-AUT Mini PCIe, EB21-J Mini PCIe ir EB21-KL Mini PCIe.Tai daro jį atgal-suderinamas su esamais KRAŠTO ir GSM/GPRS tinklus, užtikrinti, kad ji gali lengvai migruoti iš LTE 2G arba 3G tinklą.

EB21 Mini PCIe palaiko Qualcomm® IZat™ vietos technologija Gen8C Lite (GPS, GLONASS, BeiDou, "Galileo" ir QZSS).Integruotas GNSS supaprastina produkto dizaino, ir suteikia greitesnį, tikslesnį ir labiau patikimas padėties.

Turtingas rinkinys Interneto protokolus, pramonės standartines sąsajas ir gausus funkcijų ("USB serial tvarkykles, skirtas Windows 7/8/8.1/10, "Linux", "Android" / "eCall*) išplėsti taikymo modulį, į platų M2M programų, tokių kaip" smart matavimo, stebėjimo ir sekimo, laivyno valdymą, nešiojami prietaisai, protingo namo vartai, skaitmeniniai ženklai, ir net tranai.

Pagrindiniai Privalumai

● Ekonomiškas, mažesnės galios LTE ryšiu optimizuotas plačiajuosčio ryšio Di programos

● Visame pasaulyje LTE, UMTS/HSPA+ ir GSM/GPRS/EDGE aprėptis

● Standartinis PCI Express® MiniCard form factor (Mini PCIe) idealiai tinka gamintojai lengvai integruoti bevielio ryšio į jų prietaisus

● MIMO technologija atitinka reikalavimus duomenų perdavimo sparta ir nuorodą patikimumas modemas bevielio ryšio sistemos

● Multi-žvaigždynas GNSS imtuvas galima programoms, kurioms reikia greitai ir tiksliai pataisos, bet aplinka

* Pagal plėtros

EB21-E:B1,B3,B5,B7,B8,B20@FDD B1,B5,B8@WCDMA B3,B8 @GSM

EB21-V: B4, B13 @FDD

EB21-A:B2,B4,B12@FDD B2,B4,B5@WCDMA

EC21-AU:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B28@FDD; B40@TDD B1/B2/B5/B8@WCDMA;B2,B3,B5,B8@GSM

EC21-J:B1/B3/B8/B18/B19/B26@FDD LTE

EC21-KL:B1/B3/B5/B7/B8@FDD LTE

Apmokėjimas:galime priimti visas mokėjimo sąlyginio Deponavimo

1. Mes galime išsiųsti į viso pasaulio.Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 7-30 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų Express, tokių kaip DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT ir t.t.

4. Kartais jis būtų ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį

.

1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs gaunate juos.

2. Jei turite bet kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

3. Prašome nepamiršti, kad mums teigiamų atsiliepimų dėl 5 žvaigždučių.

Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Klientų Atsiliepimai

Produkto specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: EB21-AUT