Sekite mus:

Ką jūs ieškote?

Pasirinkite Valiutą
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
PASIRINKITE KALBĄ
  • lt
  • Lietuvių
  • Prancūzų
  • Rusų
  • Vokiečių
  • Ispanų

Automobilių stovėjimo Barjeras Linijos Detektorių PD132 Indukcinis Transporto Linijos Detektorių /Vieno Kontūro Jutiklis riedmenį

0 - 0 Atsiliepimai
Prekės kodas: s173544
Sandėlyje Prieinama

Įprasta kaina €13.05

Žymos: smart žiūrėti indukcinis, išplėstinio šuo barjeras, infraraudonųjų spindulių jutiklį žaislas, infraraudonųjų spindulių jutiklį skydelis, magija indukcinis žaislai, sistemos apvalios vaizdo stovėjimo aikštelė, ir metalo jutiklis, glk šuo barjeras, žiūrėti m kilpos, šuo kliūtis džipas.

Prekės Informacija

TRANSPORTO LINIJOS DETEKTORIŲ, VARTOTOJO VADOVAS

Įdiegti Detektorius

Jutiklis turi būti įdiegta patogi, apsauganti vietą kuo arčiau linijos, kaip įmanoma.Montavimo vieta turi pasirinkti, ar likti atokiau nuo šilumos šaltinio, tai aplink kiti įtaisai turi išlaikyti atstumą bent 10mm (neturime fix kabintis į kabinetas).Teisingai linijos konfigūracijos ir detektoriaus įrengimo užtikrins sėkmingą indukcines aptikimo sistema.Linijos keli svarbūs parametrai yra: linijos skaičius, dydis, ir pasirodo, įdiegti metodai (informacijos, kaip "Linijos įdiegimo vadovas").

Techniniai Duomenys

Maitinimo įtampa 230V AC , 115 V AC, 24 V DC/AC, 12V DC/AC( Žr. etiketėje ant detektoriaus)

Įtampos tolerancija AC: +10% / -15%

Įtampos tolerancija DC: ±15%

Energijos sąnaudos: 4.5 VA

Išėjimo relės: 240V/5A

Darbinė temperatūra: nuo -20°C iki +65°C

Sandėliavimo temperatūra: nuo -40°C iki +85°C

Dažnių diapazonas: 20 kHz iki 170 kHz

Reakcijos laikas: 10ms

Signalo laikymo laikas: Neribotas / ribotos, kai ciklas yra visam laikui taikoma 10 minučių

Jautrumas: Reguliuojamas 4 dalimis

Kontūro induktyvumą: iš Viso linijos plius ryšys laidų: 50µH į 1000µH.

Idealus yra 100µH į 300µH

Linijos prijungimo laidų: Maksimalus ilgis 20 metrų, susukti ne mažiau kaip 20 kartų per metrą

Dydis Korpusas: 78x40x108 mm (L x W x H)

Elektros Instaliacijos Schema

Operacija ir Nuoroda

O detektorius yra tuningas, žalia Kanalo LED ir raudona Galia LED turi būti įjungti.Lieka apie 2 sekundes, tada žalia LED išjungti.Jei linijos gedimo egzistuoja Kanalo LED ateis ir flash nurodant gedimo.Jei gedimas yra self-healing detektorių bus toliau veikti.Žalia kanalo LED bus taip pat švyti, kai transporto priemonė yra aptikta, einančios per indukcines.Raudona Power LED viršuje vienetas liks nurodo, kad prietaisas yra maitinamas.

Dažnis

Pašalinti trikdžius dviejų kaimyninių vielos kilpos, arba kilpa indikatoriai, dažnumas gali būti keičiamas.

Jautrumas

Jautrumo jutiklis leidžia detektorius būti išskirtinis, kaip pakeisti induktyvumą, reikia gaminti produkcija.Yra keturi jautrumo pasirinkimus ir taip iki DIP3 ir DIP4 Jungiklis.

Automatinis Jautrumo Padidinti

Automatinis jautrumo padidinti pasirinktų DIP5 jungiklį ant priekinio gaubto ir yra setas taip: OFF - Išjungta, ON – Įjungta.

Automatinis jautrumo padidinti sukelia jautrumas būti intensyvesnis, kad didžiausią detectionon transporto priemonės, ir tokia išlaikoma per buvimą transporto priemonės per kilpą.Kai transporto priemonės išvyksta linijos ir aptikimo prarandamas jautrumas grįžta į iš anksto pasirinktą lygį.

Filtras

Pašalinti trikdžius į blogą aplinką, filtravimo režimas įjungiamas nustatymo DIP6 Jungiklį į "ON" svetainėje.Tokiu režimu, kad reakcijos laikas iš detektorių yra atidėtas, ir jautrumas yra sumažėjęs.Paprastai, filtravimo režimas yra išjungtas, nustatydami, kad DIP6 Jungiklį į "OFF" svetainėje.

【Dėmesį】, Jeigu detektorių neveikia normaliai, privalote patikrinti linijos ir laidų per pirmąjį, ir tada pakeisti dažnį ar jautrumas.Galiausiai, pabandykite nustatyti, kad jis filtro režimą.

Išėjimo Relės

Jei DIP7 yra "OFF" svetainę, kai transporto priemonė yra aptikta, einančios per indukcines, kad relay1 ir relay2 yra įtampa;

Kai transporto priemonė aptikta išvykstantiems linijos, relay1 ir relay2 yra išjungta.Jei DIP7 yra "ON" svetainę, kai transporto priemonė yra aptikta, einančios per kilpa, relay2 yra įtampa;

Kai transporto priemonė aptikta išvykstantiems į kilpą, relay2 yra išjungta , ir atidėti 500 ms, kad relay1 yra įtampos 500 ms.

Buvimo Laikas

Buvimo laikas gali būti nuolatinis buvimas ar ribotų buvimo.Nuolatinis buvimas režimo detektorius nuolat kompensuoti visus aplinkos pokyčius, o yra transporto priemonės metu per kilpa, buvimas režimą su DIP8 Perjungti ir yra sukonfigūruotas taip: OFFLimited Buvimas ( 10 minučių), ONPermanent Buvimas

Iš Naujo Perjungti

Jutiklis automatiškai nustato indukcines prijungtas prie jį, jei galia yra taikomos, ar dėl pirminio įrengimo, arba po pertraukos į elektros energijos tiekimo.Jei reikia retune detektoriaus, kaip gali būti reikalaujama, pakeitus bet kurį iš jungikliai arba perkėlus detektorių iš vieno įrenginio į kitą, žaibišką operaciją iš NAUJO įjungti bus pradėti automatinę kanalų paiešką ciklą.

Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Klientų Atsiliepimai

Produkto specifikacijos

  • Naudoti: automatikos barjeras vartai/stumdomos sūpynės vartai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: Juoda
  • Sertifikavimo: CE
  • Įtampa: 230V AC, 115V AC, 24V DC/AC, 12V DC/AC
  • Prekės Pavadinimas: GALO
  • Modelio Numeris: PD132