Sekite mus:

Ką jūs ieškote?

Pasirinkite Valiutą
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
PASIRINKITE KALBĄ
  • lt
  • Lietuvių
  • Prancūzų
  • Rusų
  • Vokiečių
  • Ispanų

110 Vnt Pampos Žolė,Džiovinti Pampos Žolė Dekoro Yra,Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštę Už Boho Namų Dekoro

0 - 0 Atsiliepimai
Prekės kodas: s339209
Sandėlyje Prieinama

Įprasta kaina €25.18 €15.61


Prekės Informacija

110 Vnt Pampos Žolė,Džiovinti Pampos Žolė Dekoro Yra,Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštę Už Boho Namų Dekoro

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

[Daugiau sudūrimo]: iš viso 110 vienetų mišriam natūraliam pampas ir džiovintų gėlių dekoracijos.Pasirinktas aukštos kokybės pampos žolė yra paimtos iš gamtos, po natūralūs džiovinti, jis yra saugus ir nekenksmingas.pampass žolė yra 60 mažų pampos žolė, 20 žolės, nendrių, 15 white pompas, 15 ruda pompass žolė, šakos (pampos žolė vaza nepridedami) užpildyti savo vaza, galite rungtynės su įvairių džiovintų pompas gėlių puokštės pagal jūsų pageidavimą.

[Purus & Full]: Kai jis atvyksta į savo namus, pampos žolė gali atrodyti plonas.Bet įdėti tai į saulę, kai jūs gerti popiečio arbatos, ir tegul jis ramiai maudytis saulės.Ilgiau jis lieka saule, daugiau pūkuotas jo plunksnos bus.Magija Dekoro pampos žolė dekoro nereikalauja jokios priežiūros ar laistymo, taupant jūsų pinigus, laiką ir energiją, kuri tinka apdailos visais metų laikais.

[Tinka Bet kokiam Vaza]: Mūsų gražus pampos žolė dekoro yra apie 17,5 cm/45cm aukščio, tinka daug stilių vazos.Jūs taip pat galite sutrumpinti ilgis pampos žolė puokštė prisitaikyti prie jūsų vaza, kad būtų pasiekti jūsų priimtinas apdailos poreikius.Sukurti pilnatvę ir įdomi tekstūra jūsų boho namų dekoro.Jums patinka pramogos "PASIDARYK pats" ir pajusti tikrą gamtos atmosferą.Ir atneš jums harmoningos apdailos atmosfera.

[Daugiafunkcinė PASIDARYK pats Apdailos]: Natūralių džiovintų pampos žolė puikiai tinka lauko bei patalpų puošimas, tinka visoms progoms, pavyzdžiui, į namo dalis Dekoro, ne balkonas, sodas, per vestuves, per gimtadienius, ir daug kitų funkcijų.Pampos žolė gali būti įdėtas bet kur, taip ilgai, kaip ji turi stabilų pagrindą.Taip pat puikus pasirinkimas "PASIDARYK pats" projektams, vestuvių puokštės, stalo tvarką, rudenį gėlių susitarimus ir dar daugiau!

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Džiovintos gėlės

Pakuotės Turinys:

1 set x sausas augalija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Soskelyje.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu, per 2-7 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Soskelyje.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Klientų Atsiliepimai

Produkto specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: rotango